5 x toffe boeken voor Digital Nomads in wording

Knowledge is power. Als Digital Nomad in wording en startend ondernemer snoep ik graag mee van alle kennis die gedeeld wordt in boeken van inspirerende schrijvers. En dan het liefst over een beetje van alles. Zo heb ik onder andere boeken gelezen over financiële onafhankelijkheid, mindset en werken als Digital Nomad.

Benieuwd welke boeken ik de laatste tijd in ben gedoken? Hieronder vind je 5 toffe boeken voor Digital Nomads in wording en startende ondernemers op een rijtje.

# 1 Miljonair met een gewone baan

Dit boek over hoe je een miljonair wordt was een leestip van Sabine Boogaard. Want 7 cijfers op de bank, wie wilt dat nou niet? Lees hoe jij met een ‘normaal’ inkomen financieel onafhankelijk wordt. Volgens schrijver Oeds-Jan zit het hem in een bescheiden levensstijl en beleggen. In zijn boek geeft hij allerlei praktische tips om geld te besparen en te beginnen met beleggen.

# 2 How to win friends and influence people

Om succesvol te worden is de indruk die jij achterlaat en de invloed die je hebt op andere mensen ongelofelijk belangrijk. In dit zelfhulpboek leer je wat jij kunt doen zodat mensen jou aardig vinden, naar je luisteren en zaken met jou willen doen. Het boek staat vol met voorbeelden en praktische tips.

# 3 Work hard travel harder

Hoe word je eigenlijk een Digital Nomad? Deze vraag beantwoord Suzanne van Duijn in haar boek Work hard travel harder. In dit boek lees je over de basis die je nodig hebt om te starten als Digital Nomad. Ook word je overspoeld met inspirerende verhalen van andere Digital Nomads.

Suzanne heeft aansluitend op haar boek een hele toffe Digital Nomad E-Course opgezet, waarin je een stappenplan doorloopt om meer vrijheid te creëren. Lees hier meer over mijn ervaring met deze cursus. 

# 4 Master your mindset

Master your mindset is een interessante combinatie van spirituele zingeving en doelgericht dromen realiseren. Het helpt je het beste uit jezelf te halen en dingen in perspectief te plaatsen. Of zoals de schrijver het graag beschrijft: het helpt je je mooiste leven te leven.

# 5 The 4 hour work week

Inmiddels bekend als de bijbel voor Digital Nomads mag the 4-hour work week zeker niet ontbreken aan deze lijst. Ook zonder locatie-onafhankelijke ambities haal je veel levenslessen uit dit boek. Je leert onder andere een passief inkomen te genereren en je tijd productiever the besteden. Mijn editie is inmiddels helemaal versleten omdat ik vaak nog een hoofdstuk of twee terug lees.

Heb jij nog leestips voor boeken voor Digital Nomads in wording en startende ondernemers? Laat het mij hieronder weten!

Deze blog bevat affiliate links. Meer informatie over affiliate links vind je hier.

Lees meer over online ondernemen:
DIT ARTIKEL DELEN:
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *