Affliate links

Op Travelies vind je affiliate links. Word jij enthousiast van producten, accommodaties of services na het lezen van mijn blogs? Dan klik je misschien wel op een link op een van mijn pagina’s om een aankoop te doen. Wanneer jij via mij een aankoop doet betaal jij hier niets extra’s voor. Wel word ik als het ware beloond omdat ik jou enthousiast heb gemaakt over een product, accommodatie of service. Deze kosten zijn voor de verkoper, niet voor jou!

Ik promoot enkel producten, accommodaties en services waar ik zelf gebruik van heb gemaakt en super enthousiast over ben. Ook werk ik bij voorkeur samen met bedrijven die net als ik streven naar een groenere toekomst. Als er affiliate links in een blog zijn verwerkt staat dit onderaan de blog vermeld. Heb jij vragen over de affiliate links op Travelies? Stuur mij gerust een e-mail via travelies@outlook.com.

Word affiliate partner

Bied jij een product of service aan dat past bij Travelies? Of heb je interesse in een andere samenwerking? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.